MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2019-2020 moklo metų foto galerija / MOKYMAI SPECIALISTAMS

2019-01-15 Ruklos mokyklos mokiniui pagalbos specialistai: Ingrida, Sonata, Ligita ir Lina, vyko į Vilniuje globos namuose „Užuovėja“ vykusius mokymus  – „Seksualinis smurtas prieš vaikus: atpažinimas ir reagavimas“. Apsilankė vieninteliame specializuotame centre Lietuvoje, skirtame vaikams, nukentėjusiems nuo seksualinės prievartos. 
Mūsų tikslas – suteikti mokiniams saugumo jausmą, skatinti pasipasakoti tai, kas juos neramina. Svarbu, kad vaikai kreiptųsi į mus pagalbos, o mes galėtume ir mokėtume jiems padėti.
Spec. pedagogė, logopedė - L. Kazlauskienė
2019-01-15 Ruklos mokyklos mokiniui pagalbos specialistai: Ingrida, Sonata, Ligita ir Lina, vyko į Vilniuje globos namuose „Užuovėja“ vykusius mokymus – „Seksualinis smurtas prieš vaikus: atpažinimas ir reagavimas“. Apsilankė vieninteliame specializuotame centre Lietuvoje, skirtame vaikams, nukentėjusiems nuo seksualinės prievartos. Mūsų tikslas – suteikti mokiniams saugumo jausmą, skatinti pasipasakoti tai, kas juos neramina. Svarbu, kad vaikai kreiptųsi į mus pagalbos, o mes galėtume ir mokėtume jiems padėti. Spec. pedagogė, logopedė - L. Kazlauskienė